DKT Connect GWN Cloud løsning.

”Godt WiFi kræver mere end høj hastigheds internet og en god router”

 

I den forrige artikel „Dårlig WiFi-signalkvalitet på trods af godt internet og en god router“ forklarede vi, at du ikke kan få professionel WiFi bare med en god internetforbindelse og modtager. Selvom man skulle investere i en WiFi-extender, er det ofte tilfældet, at selv i små hjem oplever forbrugeren døde zoner uden WiFi-dækning.

 

 

Løsning access point

 

Den bedste løsning på mange af disse problemer er at skifte til en trådløs Access Point løsning, bedst kablet. Et kablet Access Point, kan placeres midt i en død zone hvor man har mest brug for signalet. Herfra kan man så vurdere om det næste Access Point, skal forbindes med kabel eller som Mesh (trådløs extender). Trådløst kan være udmærket, men forholdene skal være i orden. Data hastigheden vil være lavere end ved en kablet løsning og der skal være et fornuftigt signal, helst skal de 2 Access Points kunne ”se” hinanden. Her gælder igen, signalet s kvalitet bestemmes af det svageste led i kæden.

 

Access Point versus router/extender. Et Access Point typisk en bedre antenne og håndterer de nyeste mimo tekniker hvilket giver en ultimativ performance. Et Access Point giver mulighed for virtuelle individuelle netværk blandet sikkert med åbne gæste netværk. Hele netværket af Access Points bliver styret af en Cloud og App løsning der sikrer effektiv overvågning og hurtig reaktion ved netværksproblemer.

 

 

Antallet af Access Points kan være signifikant lavere end antallet af Routers og Extenders, specielt hvis naboer eller en hel boligblok deler WiFi signalet og derigennem vil man få en betydelig bedre dækning og signal. Uanset hvor man er inden for det område der er dækket af Access Points, vil man kunne koble til sit eget sikre virtuelle netværk. 

 

Signal Miljø Analyse

 

For at få optimal dækning med Access Points, kan det betale sig at få udført en analyse af det signal miljø man har i lejlighederne. Selvom der er forskellig indretning i lejlighederne, er det muligt at nå langt med en analyse af hver af de forskellige lejlighedstyper der findes i boligblokken. Dette reducerer antallet af besøg til ganske få og dermed reduceres faren for Covid smitte. Signalanalysen vil afgøre placeringerne og antallet af Access points der er nødvendige for at få optimal dækning i en bestemt lejlighedstype.

 

 

DKT WiFi in a Box

Med introduktionen af 3 nye præ-konfigurerede Access Point kits er det nu muligt for installatører at levere professionelt WiFi til kunder uden at skulle ind i kundens hjem eller virksomhed. Kunderne vil selv kunne udføre installationen af WiFi in a Box. At kunne levere en Covid sikker WiFi installation er selvfølgelig af afgørende betydning under pandemien, men vil også være vigtig fremover. I WiFi in a Box indeholder forskellige antal af prækonfigurerede Access Points, med tilhørende Power Over Internet (POE) forsyninger. WiFi in a Box leveres konfigureret i en GWN Cloud løsning hvor det er muligt at styre og overvåge hele netværket. Dette gør det muligt for installatører at tilbyde kunden at kunne vedligeholde netværket under en service kontrakt hvis kunden ikke selv er interesseret i dette.

 

Vores GWN-Boxes indeholder

x Access Point (for eksempel Grandstream GWN 7615)

x POE (for eksempel Grandstream POE)

x patch kabel

1 x GWN Cloud bruger konfigureret
 

 

For mere information kontakt Jørgen Nielsen på:
Tlf.: 8137 6951
E-mail: jn@dktconnect.dk

 

 



 

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar