Grandstream Networks og Teledan A/S I ny aftale.

Med virkning fra 1. juni har vi indgået skandinavisk distributionsaftale med Amerikanske Grandstream Networks. 

 

Aftalen betyder at vi nu kan tilbyde et endnu stærkere sortiment, i Access Points og Routere til priser der muliggør bedre indtjening til vore forhandlere.

 

Grandstream serien består af tre Access Points, med nok markedets letteste konfiguration. På under 5 minutter kan op til 50 enheder i et netværk standard konfigureres 

 

To enheder til indendørs og en enkelt udendørs enhed, muliggør anlæg op til 50 enheder i mindre virksomheder, sportshaller, kontorer eller bare to enheder i et privat hjem.

 

Access Points fra Grandstream udmærker sig ved høj teknisk kvalitet og innovative løsninger. Den mindste enhed GWR7600 og udendørsvarianten 7610LR har begge det nye Wave2, som ikke ses i andre produkter i denne prisklasse.

 

De to enheder med Wave2 teknologi kører som de eneste på markedet DUAL MESH, hvor enhederne kobler op trådløst mod hinanden i både 2,4 og 5 GHz. Dette giver en markant forbedring i signalstyrken og dermed også forbedret dataoverførsel. 

 

På Vores hjemmeside finder du en Dansk vejledning med fem enkelte step, og du er kørende 

 

Vi hjælper dig dog stadig gerne hele vejen fra projektering til konfiguration, du skal bare trække kablerne og sætte enhederne op.

 

Med Grandstream produkterne har vi også udviklet vores eget POE sortiment, hvor to POE switche med  4xPOE+1 in/55W og 8xPOE+1/96W kommer til at udgøre et stærkt udvidelse af vores nuværende sortiment. Begge switche understøtter selvfølgelig POE:IEEE802.3af og IEEE802.3at 

 

Har du spørgsmål er du som altid velkommen til at kontakte os. Du kan se alle Grandstream produkter her
 

Oprettet d. under Grandstream


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar