TD - Micro CMTS puster nyt liv i mange små antenneanlæg.

Mange mindre fællesantenneanlæg, har indtil nu ikke kunne finde økonomi til at distribuere data på eksisterende Coax kabel. 

 

 

Gammel kendt teknologi giver nu mulighed for opgradering af passive net, så data også bliver en del af udbuddet.  Mindre rækkehusbebyggelser og etageejendomme kan med lethed deles om en internet  forbindelse, som kan opgraderes efterfølgende til fiber, eller et luftskud om nødvendig.

 

Micro CMTS bruger returvejsbåndet 5-65 MHz til fremvej og returvej og kan levere båndbredder op til 100 Mbit på eksisterende coax kabel. Masterenheden monteres hvor det nuværende tv-signal leveres, og sløjfes med DATA fra internet forbindelsen.  Aktive enheder i nettet kan loopes med almindelige TV/DATA-filtre for at sikre den passive returvej. I hver lejlighed monteres et modem, som fås som både aktiv wi-fi eller passivt modem med stik. 

 

Med Micro IP DATA har administrator fuld tilgang til administrations software, hvor den enkelte kundes linje kan administreres, herunder lukkes og serviceres.

 

Du kan se alle produkterne i serien her

 

For mere information kontakt os på 7563 1199 eller 3672 2000

Oprettet d. under Headend


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar