DKT Connect hjælper dig med at forbedre WiFi i boligblokke

Ved at kabelforbinde alle Access Points i gangarealer og opgange er det muligt at forbinde alle Access Points i lejlighederne trådløst mens man samtidigt bevarer høj internet hastighed. Med en sådan arkitektur, er det muligt for beboerne selv at installere Access Points i deres lejligheder. Hvis beboerne kan hænge et billede op, kan de installere et Access Point.

 

 

Ud over at forhandle alle komponenter til at installere et professionelt WiFi netværk har DKT Connect to løsninger der kan simplificere installationen.

DKT WiFi in a Box

Med introduktionen af 3 nye præ-konfigurerede Access Point kits er det nu muligt for installatører at levere professionelt WiFi til kunder uden at skulle ind i kundens hjem eller virksomhed. Kunderne vil selv kunne udføre installationen af WiFi in a Box. At kunne levere en Covid sikker WiFi installation er selvfølgelig af afgørende betydning under pandemien, men vil også være vigtig fremover. I WiFi in a Box indeholder forskellige antal af prækonfigurerede Access Points, med tilhørende Power Over Internet (POE) forsyninger. WiFi in a Box leveres som en GWN Cloud løsning hvor det er muligt at styre og overvåge hele netværket. Dette gør det muligt for installatører at tilbyde kunden at kunne vedligeholde netværket under en service kontrakt hvis kunden ikke selv er interesseret i dette.

 

DKT WiFi til Boligblokke

Specielt i boligforeninger med lejligheder kan gevinsten være stor ved at overtage WiFi installation og drift. Mange beboere har slet ikke brug for et besværligt internet og router setup og ville klare sig fint med et godt WiFi signal i deres lejlighed. Hvis 20 lejligheder delte en high performance internetforbindelse gennem WiFi, ville de kunne få en signifikant rabat i forhold til at betale selv. På et fælles WiFi net vil hver af beboerne vil få deres eget virtuelle netværk med unikt SSID og password som de kan bruge alle steder med WiFi dækning, eller kun i egen lejlighed hvis dette ønskes. Der er også mulighed for et fælles eller individuelle gæstenetværk. WiFi til Boligblokke kan også udvides med udendørsdækning af pladser eller plæner så robotplæneklippere og IoT enheder kan blive forbundne. Wifi til Boligblokke er opbygget af kablede Access Points i trappeopgange og fælles områder der forbinder individuelle Access Points i lejlighederne trådløst. Hver lejlighedstype projekteres og måles for at finde det optimale antal Access Points og deres optimale placeringer. Det vil også være muligt at udføre installationen under Covid restriktioner da Installationen er lige så nem som at sætte et billede op. Vi håndterer hele konfigurationen og leverer en samlet GWN cloud-løsning, der kan overvåge netværket. Vi yder fuld support og kan også overvåge netværket skulle det ønskes. WiFi til Boligblokke kan også med fordel benyttes af virksomheder, campingpladser og andre steder hvor man har behov for et stabilt og kraftigt WiFi signal. WiFi til boligblokke er en fuld professionel løsning der kræver inspektion, projektering og måling i alle lejlighedstyper. Det skal understreges at den delte internet forbindelse ikke er en almindelig privatforbindelse, men en pofessionel/ehvervs forbindelse som leveres til en forening (F.eks antenneforening). Kontakt Jørgen Nielsen på 8137 6951 eller jn@dktconnect.dk for mere information.

 

For mere information kontakt Jørgen Nielsen på:

Tlf.: 8137 6951

E-mail: jn@dktconnect.dk

Læs også vores tidligere artikler:

Dårlig WiFi-signalkvalitet på trods af godt internet og god router.

 

 

DKT Connect GWN Cloud løsning

 

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar