Teledan-Witronic ændrer navn og samler kræfterne på en adresse

Det er snart store flyttedag i én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af materialer, projektering og rådgivning i signalforsyning på radio/TV- og dataområdet. Samtidig skifter Teledan-Witronic navn til DKT Connect A/S.

 

Til nytår flytter DKT Connect A/S til en ny adresse i Kirke Såby vest for Roskilde. Kirke Såby ligger centralt placeret midt på Sjælland få kilometer fra Holbæk-motorvejen. På den nye lokalitet kommer DKT Connect A/S til at bo under samme tag som sin ejer, DKT A/S.
 

Flytningen indebærer lukning af de nuværende kontorer og lager på Bjerringbrovej 147 i Rødovre og Norgesvej 10A i Horsens.


DKT Connect A/S er specialister i netværk, fibernet, coax-installation, monteringsmateriel og hovedstationer. Virksomheden leverer udstyr og rådgivning til en bred skare af kunder: Fra den lokale installatør til de største udbydere både herhjemme og i udlandet.


Kunderne er typisk udbydere af TV og bredbåndstjenester i øvrigt, herunder bredbåndsselskaber, små og store elinstallatører, grossister og højt specialiserede fagfolk i antenne- og IT-branchen.

”Vi er glade for at vi kan samle styrkerne under ét tag, hvilket giver en bedre team-dynamik og dermed kundeservice. Nogle kunder vil få lidt længere til vores kontor og lager, men hvis man skal bruge varerne hurtigt, så tilbyder vi budlevering. Kvalitet og service forbliver i top. Alle vores dygtige medarbejdere i Rødovre flytter med. Geografien er ny – ansigterne og ekspertisen er velkendt og som før,” siger Christian Emborg, som er administrerende direktør i DKT.

 

Yderligere oplysninger hos  for DKT A/S , Christian Emborg på 21792104 eller ce@dkt.dk
 

Lille virksomhed med mange muligheder

DKT Connect A/S (tidligere Teledan-Witronic) har 30 års erfaring i antenne- og IT-branchen. Virksomheden, som tidligere har haft base i Horsens og Rødovre, flytter fra nytår til Fanøvej 6 i Kirke Såby. 

Virksomheden forhandler, projekterer og rådgiver om signalforsyning indenfor radio/TV og data med speciale på områder som netværk, fibernet, coax-installation (internet via antennestik), monteringsmateriel og hovedstationer.

Tilsammen har DKT Connect A/S og DKT omkring 30 medarbejdere og en bred kundekreds: Fra små lokale installatører til de største operatører indenfor data og radio/TV i Europa. 

På den europæiske scene er DKT i dag en del af BTV-gruppen i Tyskland, som har samme fokus ift produkter og løsninger, og med et samlet team på 145 medarbejdere og mere end 12.000 produkter, så er det en god støtte ti aktiviteterne i Danmark.

Visionen er at hæve levestandarden i Europe via bedre bredbånd og sloganet er ”small differences, big impact”. 
 

 

Oprettet d.


Kommentar(er) 1

  • Kristian Jensen
    Kristian Jensen

    Hej I må være de rigtige at spørge. Først lidt baggrund. Her hvor vi bor kan vi kun se TV med antenne og parabol. Data har vi på mobilen. Vi har så både satellit dvs parabol og antenne, DVB-t2 og DVB-T2 får vi fra Nibe senderen Vi kan så se DR og TV2 regionalt. Vi nøjes med de gratis kanaler. TV2 regionalt er TV2 NORD , TV2 Nord Salto og TV2 Østjylland. TV2 Østjylland går måske bag ind i antennen. Vi kan også dreje antennen og se TV2 Midt vest For at undgå for mange fjernbetjeninger så har jeg anskaffet mig en combo satellit og DVB-t2 modtager, en Edision os mio 4k Den fungere egentlig rigtig godt bortset fra - og det er mysteriet- den kan vise TV2 Østjylland men ikke TV2 NORD eller TV2 Nord Salto. Den viser de to sendere men intet billede. Det er den anden box jeg har med det problem den første sendte jeg retur ( Men den havde mange andre mangler ) Edision`en fungere egentlig fint bortset fra det med Nord. Jeg har spurgt TV2 nord om de kunne forklare mig forskellen på de to signaler fra TV2 Nord og TV2 Østjylland. Det lykkedes ikke, så jeg håber I kan hjælpe eller evt lede mig hen til noget eller nogen der kan MVh Kristian Tlf 21236193

    Svar

Skriv din kommentar