Teledan-Witronic ændrer navn og samler kræfterne på en adresse

Det er snart store flyttedag i én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af materialer, projektering og rådgivning i signalforsyning på radio/TV- og dataområdet. Samtidig skifter Teledan-Witronic navn til DKT Connect A/S.

 

Til nytår flytter DKT Connect A/S til en ny adresse i Kirke Såby vest for Roskilde. Kirke Såby ligger centralt placeret midt på Sjælland få kilometer fra Holbæk-motorvejen. På den nye lokalitet kommer DKT Connect A/S til at bo under samme tag som sin ejer, DKT A/S.
 

Flytningen indebærer lukning af de nuværende kontorer og lager på Bjerringbrovej 147 i Rødovre og Norgesvej 10A i Horsens.


DKT Connect A/S er specialister i netværk, fibernet, coax-installation, monteringsmateriel og hovedstationer. Virksomheden leverer udstyr og rådgivning til en bred skare af kunder: Fra den lokale installatør til de største udbydere både herhjemme og i udlandet.


Kunderne er typisk udbydere af TV og bredbåndstjenester i øvrigt, herunder bredbåndsselskaber, små og store elinstallatører, grossister og højt specialiserede fagfolk i antenne- og IT-branchen.

”Vi er glade for at vi kan samle styrkerne under ét tag, hvilket giver en bedre team-dynamik og dermed kundeservice. Nogle kunder vil få lidt længere til vores kontor og lager, men hvis man skal bruge varerne hurtigt, så tilbyder vi budlevering. Kvalitet og service forbliver i top. Alle vores dygtige medarbejdere i Rødovre flytter med. Geografien er ny – ansigterne og ekspertisen er velkendt og som før,” siger Christian Emborg, som er administrerende direktør i DKT.

 

Yderligere oplysninger hos  for DKT A/S , Christian Emborg på 21792104 eller ce@dkt.dk
 

Lille virksomhed med mange muligheder

DKT Connect A/S (tidligere Teledan-Witronic) har 30 års erfaring i antenne- og IT-branchen. Virksomheden, som tidligere har haft base i Horsens og Rødovre, flytter fra nytår til Fanøvej 6 i Kirke Såby. 

Virksomheden forhandler, projekterer og rådgiver om signalforsyning indenfor radio/TV og data med speciale på områder som netværk, fibernet, coax-installation (internet via antennestik), monteringsmateriel og hovedstationer.

Tilsammen har DKT Connect A/S og DKT omkring 30 medarbejdere og en bred kundekreds: Fra små lokale installatører til de største operatører indenfor data og radio/TV i Europa. 

På den europæiske scene er DKT i dag en del af BTV-gruppen i Tyskland, som har samme fokus ift produkter og løsninger, og med et samlet team på 145 medarbejdere og mere end 12.000 produkter, så er det en god støtte ti aktiviteterne i Danmark.

Visionen er at hæve levestandarden i Europe via bedre bredbånd og sloganet er ”small differences, big impact”. 
 

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar