Teledan-Witronic og DKT satser… STORT!

Teledan-Witronic og DKT satser… STORT!

Teledan-Witronic og DKT satser… STORT!

For at styrke den fremtidige udvikling af installation –og bredbåndsmarkedet, har vi indgået et partnerskab med DKT A/S.

 ”Ambitionen er at skabe den suverænt stærkeste og bedste leverandør af udstyr, projektering og rådgivning indenfor coax, fiber, LAN- og WiFi løsninger til installations og boligmarkedet. Dermed kan vi bedre understøtte fremtidens kommende opgraderinger til hurtige og bedre bredbåndsnet.”, siger direktør Jan Poppe fra Teledan-Witronic.

Men du kan være helt rolig. Jan Poppe fortsætter som adm. direktør. Det samme gør alle vores kompetente medarbejdere, og vores afdelinger i henholdsvis Horsens og Rødovre. Men vi vil fremadrettet have flere ressourcer og produkter til at understøtte jeres arbejde.  

Fremover skal Teledan-Witronic og DKT A/S arbejde tæt sammen for at kunne sikre, at de produkter, danskerne får installeret, er af høj kvalitet, og er langtidsholdbare. Dette omfatter blandt andet et komplet program af DOCSIS 3.1 produkter, og produkter til boligens netværk.

”Ved vores nye medejer får Teledan-Witronic ikke kun et udvidet produktprogram, men også tilført ressourcer, for at vi i endnu højere grad kan servicere vores nuværende og fremtidige kunder. Vi ser frem til en spændende udvikling sammen med DKT, og til at bidrage endnu mere til udvikling af bredbånd i Danmark.”   
-
Jan Poppe, Adm. direktør i Teledan-Witronic.

DKT A/S er en dansk producent med mere end 40 års erfaring indenfor kabel-tv-industrien. Som leverandør til bl.a YouSee’s og Stofa’s gennemgribende opgraderinger af deres bredbåndsnetværk, har DKT opnået en stor erfaring, som nu også skal komme installatører af de private netværk til gode.

”Som en del af den danske bredbåndsindustri føler vi os i DKT forpligtede til at investere i at udbrede den nyeste teknologi, så vi i Danmark fortsat bevarer en suveræn, digital infrastruktur, som forbrugerne kan opleve værdien af i hverdagen.”  -Christian Emborg, adm. direktør i DKT A/S.

oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar